Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
    Имам следния съвет!
    Отиваш в първото ОМВ и купуваш ''Редекс'' добавка за почистване на горивната система!
    ако не ти се зарежда цял резервоар, купи си една спринцовка и изчисляваш колко добавка според горивото!
    Ефекта е гарантиран!
    другия вариант е да е много запушена дюза и да си за ултразвук....
    Кажи ми сега това каквообщо има с присветващата дюза и релетата?

---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:41 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    Слаби аргументи.... Газовите инжекциони имат само един недостатък, некадърен монтаж и настройка.

п.с. Но както е казал един познат: "Не ги отвивай, остави ги да се потят..."
    Тоя колега дали го знам ? А случйно у учебника по физика пише некви неща за горенето на газа и за свойствата му за охлаждане и смазване - да ме светнеш че съм просТ?

---------- Post added at 16:46 ---------- Previous post was at 16:43 ----------

Че защо не??? Нещо по-различно ли има???
    Има да газов бидон у така или иначе липсващия багажник ма поне като нямам се събира некой чорап да не ходя с едни и същи цяла седмица като съм на почивка - или ти си купуваш чорапи там където отиваш и после ги фърляш
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Кажи ми сега това каквообщо има с присветващата дюза и релетата?

---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:41 ----------

Тоя колега дали го знам ? А случйно у учебника по физика пише некви неща за горенето на газа и за свойствата му за охлаждане и смазване - да ме светнеш че съм просТ?
      Трябва ли да знам общото м/у дюзта и релетата?

Comment

Е все пак офф-а ти го почна, аз само ти отговарям. А проблемите които има жорккоо се крият именно в това което казах по-горе. Първо ако кара редовно със светеща лампа може да дефектира бензинова помпа, второ- в стремеж майстора да му направи разхода на газ малък, обеднява сместа което води до нагар на бензинови дюзи, трето и най важно щом свети дюзата на таблото на диагностика ще си покаже, тук само си гадаем.
        А ГТВ с по-малък двигател от 2.0turbo си е чиста ежедневка, и не виждам какъв ви е проблема с газтта. Лично Аз доста хора комплексирах...ама това е друга тема
        Мноо съм се комплексирал ма да миобесниш бедната смес как влияе на дюзите на бензина??? А за ГТВ 2.0 турбо мога да ти кажа че то върви на кантар с 2.0ТС така че не виждам кво толкова му е сложното

---------- Post added at 16:49 ---------- Previous post was at 16:48 ----------

Трябва ли да знам общото м/у дюзта и релетата?
        Да трябва щото човека пита от кво го болят краката а ти му обесняваш че е гледал грешна програма по телевизията!
        sigpic
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Мноо съм се комплексирал ма да миобесниш бедната смес как влияе на дюзите на бензина??? А за ГТВ 2.0 турбо мога да ти кажа че то върви на кантар с 2.0ТС така че не виждам кво толкова му е сложното [COLOR="Silver"]
          !
          Бе не знам дали се комплексират, ма някои се сърдят, други ремонти почват....

Ба ли маа му за бедната смес, не разбирам.

Че 2.0 турбо ко върви колкото 2.0 ТС значи правилно съм сложил газ на мойта малолитражка, па и в нашия регион заплатите са ниски, не е като у София, там много баровчета...

Comment

Бе не знам дали се комплексират, ма някои се сърдят, други ремонти почват....

Ба ли маа му за бедната смес, не разбирам.

Че 2.0 турбо ко върви колкото 2.0 ТС значи правилно съм сложил газ на мойта малолитражка, па и в нашия регион заплатите са ниски, не е като у София, там много баровчета...
            Ясно е че нищо не каза а баровците у София като им е скъпо си карат печките
            sigpic

Comment

Ясно е че нищо не каза а баровците у София като им е скъпо си карат печките
              Ти ся ко, ръбкаш ли ме !?
              Last edited by Доко; d.m.y г., 20:23.

Comment

Ти ся ко, ръбкаш ли ме !?
                боцкам те че гледам както винаги защитаваш чесновите горива ма нали знаеш че като седне с/у теб човек дето знае кво става нямаш шансове Да излизаш да протестираш че глей ко става с горивата
                sigpic

Comment

Мноо съм се комплексирал ма да миобесниш бедната смес как влияе на дюзите на бензина??? А за ГТВ 2.0 турбо мога да ти кажа че то върви на кантар с 2.0ТС така че не виждам кво толкова му е сложното

---------- Post added at 16:49 ---------- Previous post was at 16:48 ----------

Да трябва щото човека пита от кво го болят краката а ти му обесняваш че е гледал грешна програма по телевизията!
                  мисля че съвета ми не би бил от каквато и да е вреда, а това дали ще реши проблема няма как да съм сигурен.

Comment

боцкам те че гледам както винаги защитаваш чесновите горива ма нали знаеш че като седне с/у теб човек дето знае кво става нямаш шансове Да излизаш да протестираш че глей ко става с горивата
                    Винаги си прав...ний сми прости, кво е тфа физика
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 21:02.

Comment

Много добре те разбирам за какво се изнервяш, ма по-добре и от мен знаеш, че нЕма сми...

Според мен автора на темата, след всичко изписано в нея, трябва вече да е пратил GTV-то в "мобиле"-то

Comment

мисля че съвета ми не би бил от каквато и да е вреда, а това дали ще реши проблема няма как да съм сигурен.
                        Да колега но съвети от този сорт има хиляди във форума и според мен са си за определени места - по тази логика във всяка тема с проблем да пускаме рекламата с ефи?
                        sigpic

Comment

Working...
                        X